osb breed / topscore

OSBbreed: naschoolse activiteiten!

Zelfs na schooltijd sluit de OSB niet meteen haar deuren: leerlingen kunnen zich na het laatste lesuur op allerlei activiteiten storten als theater, dans, koken, muziek maken, schilderen, voetballen, badminton, zwemmen en nog veel, veel meer!

OSBbreed

Het OSBbreed jaar wordt in stijl afgesloten: het Kunst en Cultuur gedeelte van OSBbreed flink van zich horen door de theaterzaal een hele dag te vullen met dans, muziek, theater en po√ęzie.
De sporters binnen OSBbreed sluiten het jaar af met wedstrijden en toernooien tegen andere scholen van Amsterdam. Als tweevoudige sportiefste school van Nederland moeten we de eer natuurlijk hoog houden!

OSBbreed is bedoeld voor iedereen, boven en onderbouw, gevorderd en beginnend. (Oud)leerlingen van de OSB werden o.a. al fado-zangeres, acteur bij Toneelgroep Amsterdam, balletdanser, professioneel voetballer en vele andere leerlingen hebben van hun talent hun beroep kunnen maken, mede dankzij OSBbreed!

OSBbreed start eind januari 2020. Dit jaar past het beter in het rooster om de 2e helft van het schooljaar de OSBbreed breed lessen aan te bieden. De exacte invulling en informatie volgt nog.