huiswerkbegeleiding

Huiswerkklas

Op de OSB kunnen leerlingen in alle rust huiswerk maken in onze huiswerkklas. Hier zijn vrijwilligers aanwezig die ze een steuntje in de rug geven als ze vastlopen. Ze kunnen sommen uitleggen of een stuk tekst begrijpelijk maken. De huiswerkklas is door zijn regelmaat, rust en steun een uitkomst voor leerlingen die het moeilijk vinden om voldoende aandacht aan hun huiswerk te besteden.

De huiswerkklas is elke dinsdag, woensdag en donderdagmiddag in een computerlokaal. Tijd voor echte bijles is er alleen niet.

Klik hier om het inschrijfformulier huiswerkklas te downloaden.

 

 

Huiswerkbegeleiding door De Studietuin

Na het samenwerkingssucces van de OSB en De Studietuin in de afgelopen twee schooljaren, is dit schooljaar de begeleiding van De Studietuin wederom beschikbaar voor alle bovenbouwleerlingen van de OSB. Alle examenleerlingen die vorig schooljaar meededen met de Studietuin op de OSB zijn geslaagd!

De Studietuin biedt intern huiswerkbegeleiding aan de leerlingen van de bovenbouw VMBO, HAVO en VWO van de OSB. Tegen een gereduceerd tarief kunnen leerlingen van de OSB op dinsdag, woensdag en vrijdag op hun eigen school begeleid worden door de medewerkers van De Studietuin.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Studietuin http://www.destudietuin.nl/op-locatie/open-schoolgemeenschap-bijlmer/ of per e-mail: osb@destudietuin.nl. Voor meer informatie: klik hier om de brief te downloaden.

OSB-leerlingen kunnen zich nu ook digitaal inschrijven via onze website met de volgende link: http://www.destudietuin.nl/inschrijving-begeleiding-osb/

Om .pdf bestanden te kunnen bekijken kunt u hier een .pdf reader downloaden.