Be smart be fit the OSB lifestyle week 3 t/m 6 april

Voor de vijfde keer al weer organiseert de vakgroep LO de gezonde schoolweek. Deze week sluit natuurlijk prachtig aan bij het vorig jaar verkregen gezonde school vignet. De hele week zijn er op het schoolplein activiteiten en kunnen de kinderen lekker sportief en actief bezig zijn. Tijdens de gymlessen op maandag en dinsdag kunnen kinderen kiezen welke activiteit ze willen doen en gaan de klassen gemengd aan de slag. De pauzesport activiteiten zullen weer begeleid worden door onze  LO2 en BSM leerlingen.

Op woensdag is er fruit (zolang de voorraad strekt) in de pauze, klaar gemaakt door leerlingen o.l.v. de vakgroep verzorging. Er zullen in de pauze ook gezonde hapjes/snacks te verkrijgen zijn op donderdag en vrijdag.
Donderdag: In de vijf gymzalen: tennis (C001), smashball (A020), basketbal (C002), bootcamp (A021) en jeugdfitness (C101).
Vrijdag: In de vijf gymzalen rope-skipping (A020), bootcamp (A021), dans (C001), jeugdfitness (C101) en atletiek (C002).
Ook tijdens de lessen gaan docenten met energizers aan de gang, want bewegen heeft immers een zeer positieve werking op het brein! Er staat een grote waterkan bij de beide kantines waar de leerlingen heerlijk fris water zelf kunnen tappen.

Hopelijk wordt het weer een fantastische week waarin we met z’n allen laten zien dat we niet voor niets de sportiefste school van Nederland zijn maar ook de gezondste!

Namens de vakgroep,
Eline Sjerps en Jacqueline Homveld