maak kennis met de OSB

‘Leerlingen worden gezien en gekend.’

De OSB is een vwo-, havo- en vmbo-school met persoonlijke aandacht voor leerlingen en een open blik naar de wereld. Eerste- en tweedeklassers hebben een eigen plek in het schoolgebouw, een mentor en een vaste groep docenten.

Op de OSB ontwikkel je hoofd, hart en handen. Naast leer- en praktische vakken heeft de school extra’s als onderzoek doen in het AMC, een kunst- en een sportklas. Wij stimuleren een onderzoekende houding. Leerlingen verlaten de school met de vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen de samenleving.

OSBplus lessen voor 8e groep leerlingen met havo/vwo advies
Deze interessante echte OSB lessen worden gegeven in september/oktober en in november. U kunt uw zoon of dochter opgeven voor een lessenserie van 4 lessen op woensdag in september/oktober of voor een lessenserie in november. Klik hier voor meer informatie en u kunt uw kind hier aanmelden. Aanmelden is alleen mogelijk via pc of laptop.

Open dag en open avonden
De open dag is op zaterdag 2 februari (10.00-14.00 uur) en de algemene open avond is de avond ervoor, op vrijdag 1 februari (18.00-21.00 uur).
Verder willen we u wijzen op de aparte open avond voor havo/vwo-leerlingen die plaatsvindt op donderdag 14 februari 2019 (18.00-20.00 uur).

OSB: kom langs en ervaar het