maak kennis met de OSB

‘Leerlingen worden gezien en gekend.’

De OSB is een vwo-, havo- en vmbo-school met persoonlijke aandacht voor leerlingen en een open blik naar de wereld. Eerste- en tweedeklassers hebben een eigen plek in het schoolgebouw, een mentor en een vaste groep docenten.

Op de OSB ontwikkel je hoofd, hart en handen. Naast leer- en praktische vakken heeft de school extra’s als onderzoek doen in het AMC, een kunst- en een sportklas. Wij stimuleren een onderzoekende houding. Leerlingen verlaten de school met de vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen de samenleving.

Lesjesdag
Op dinsdag 29 januari 2019 is de lesjesdag voor leerlingen uit groep 8. Scholen melden zich hiervoor aan via de mail: leerlingadministratie@openschoolgemeenschapbijlmer.nl. Mocht de school van uw kind niet mee doen met de lesjes, dan kunt u hem/haar zelf opgeven voor de lesjesdag via bovenstaande mail of telefonisch 020-6909050.

Open dag en open avonden
De open dag is op zaterdag 2 februari (10.00-14.00 uur) en de algemene open avond is de avond ervoor, op vrijdag 1 februari (18.00-21.00 uur).
Verder willen we u wijzen op de aparte open avond voor havo/vwo-leerlingen die plaatsvindt op donderdag 14 februari (18.00-20.00 uur).

OSB: kom langs en ervaar het