maak kennis met de OSB

‘Leerlingen worden gezien en gekend.’

De OSB is een vwo-, havo- en vmbo-school met persoonlijke aandacht voor leerlingen en een open blik naar de wereld. Eerste- en tweedeklassers hebben een eigen plek in het schoolgebouw, een mentor en een vaste groep docenten.

Op de OSB ontwikkel je hoofd, hart en handen. Naast leer- en praktische vakken heeft de school extra’s als onderzoek doen in het AMC, een kunst- en een sportklas. Wij stimuleren een onderzoekende houding. Leerlingen verlaten de school met de vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen de samenleving.

OSBplus lessen voor 8e groep leerlingen met havo/vwo advies
Deze interessante echte OSB lessen worden gegeven in oktober en november. U kunt uw zoon of dochter opgeven voor een lessenserie van 4 lessen op woensdag in oktober of voor een lessenserie in november.
Klik hier voor meer informatie en u kunt uw kind hier aanmelden.

Lesjesdag
Op dinsdag 21 januari 2020 is de lesjesdag voor leerlingen uit groep 8. Scholen melden zich hiervoor aan via de mail: leerlingadministratie@osbijlmer.nl. Mocht de school van uw kind niet mee doen met de lesjes, dan kunt u hem/haar zelf opgeven voor de lesjesdag via bovenstaande mail of telefonisch 020-6909050.

Open dag en open avonden
De open dag is op zaterdag 25 januari (10.00-14.00 uur) en de algemene open avond is de avond ervoor, op vrijdag 24 januari (18.00-20.00 uur).
Verder willen we u wijzen op de aparte open avond voor havo/vwo-leerlingen die plaatsvindt op donderdag 6 februari (18.00-20.00 uur).

OSB: kom langs en ervaar het