maak kennis met de OSB

‘Leerlingen worden gezien en gekend.’

De OSB is een vwo-, havo- en vmbo-school met persoonlijke aandacht voor leerlingen en een open blik naar de wereld. Eerste- en tweedeklassers hebben een eigen plek in het schoolgebouw, een mentor en een vaste groep docenten.

Op de OSB ontwikkel je hoofd, hart en handen. Naast leer- en praktische vakken heeft de school extra’s als onderzoek doen in het AMC, een kunst- en een sportklas. Wij stimuleren een onderzoekende houding. Leerlingen verlaten de school met de vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen de samenleving.

OSBplus lessen voor 8e groep leerlingen met havo/vwo advies
Deze interessante echte OSB lessen worden gegeven in september/oktober en in november. U kunt uw zoon of dochter opgeven voor een lessenserie van 4 lessen op woensdag in september/oktober of voor een lessenserie in november. Klik hier voor meer informatie en u kunt uw kind hier aanmelden.

Kennismakingslessen
Geïnteresseerde achtstegroepers kunnen dinsdag 23 januari 2018 lessen volgen op OSB. Inschrijven voor de kennismakingslessen via leerlingadministratie@openschoolgemeenschapbijlmer.nl.

Open dag
De Open dag is op zaterdag 27 januari 2018, van 10.00 – 14.00 uur, Gulden Kruis 5 Amsterdam. U kunt, samen met uw kind, demonstratielessen bijwonen, videofilms over OSB kijken en een rondleiding krijgen. Er zijn docenten, medewerkers, ouders en leerlingen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Open avonden
Vrijdag 26 januari, van 18.00 – 21.00 uur, is er een algemene open avond. De opzet van de avond is hetzelfde als de Open dag. U kunt, samen met uw kind, demonstratielessen bijwonen, videofilms over OSB kijken en een rondleiding krijgen. Er zijn docenten, medewerkers, ouders en leerlingen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
Donderdag 8 februari is er een open avond specifiek gericht op havo/vwo op de OSB. Tussen 18.00 – 21.00 uur bent u welkom voor een voorlichting over onze havo/vwo en kunt u terecht met uw vragen hierover.

OSB: kom langs en ervaar het